Pachete DJ

Pachetele pot fi personalizate in functie de nevoile dumneavoastra si specificul evenimentului. Puteti adauga diferite programe artistice cu solista de muzica usoara si/sau populara. Pentru oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

DJ

sambata - €300

duminica - €250

Dj profesionist pe toata durata evenimentului

Boxe active 2 x 1800W RMS

Subwoofer 2 x 1500 w RMS

Mixer Dj profesional

Consola Mixaj

Laptop

Microfon wireless

2 mouving head -Beam

Schela De Lumini

Lumini Arhitecturale

Lumini Dinamice Ring

Masina Fum Usor

Masina Baloane De Sapun

Panouri Iluminate Dj - Pupitru

Transport Si Montaj Gratuit In Bucuresti

DJ & Solist

sambata - €400

duminica - €300

Dj profesionist pe toata durata evenimentului

Solist Muzica Usoara sau Populara la Alegere - 2 Programe

Sonorizare Profesionala Pentru Interpretare Live - Adaptata Locatiei

Mixer Dj Profesional

Mixer Profesional Pentru Interpretare Live

Consola Mixaj

Laptop

Microfoane Wireless

2 x Mouving Head - Beam

Schela De Lumini

Lumini Arhitecturale

Lumini Dinamice Ring

Masina Fum Usor

Masina Baloane De Sapun

Panouri Iluminate Dj - Pupitru

Transport Si Montaj Gratuit In Bucuresti

Acestea sunt pachetele de servicii cele mai solicitate dar daca se doreste putem alcatui un pachet in functie de nevoile dumneavoastra.

La cererea dvs putem aduce orice alt instrument dorit de dvs: tambal, trompeta, chitara, instrumente de percutie, contrabas, trombon.

Pentru rezervari sunati la 0720 136 198 sau trimiteti un email la bellamusic.ro@gmail.com

Mai puteti adauga pachetelor artificii la valsul mirilor si la tort pretul acestora fiind de €120

Pachetelor, mai puteti adauga gheata carbonica pentru pahare, pretul acesteia fiind de 50

Mai puteti adauga pachetelor, fum greu pentru valsul mirilor si prezentarea tortului €150

Descrierea Elementelor din Pachete

Vulcani CO2 – Cu acesti vulcani Co2 se pot crea efecte spectaculoase chiar si in sincron cu ritmuri muzicale. Aparatele vor fi folosite pe toata durata petrecerii. Aparatele sunt destinate pentru a cera coloane de fum, care apar si dispar aproape instantaneu ajungand la o inaltime de 5-6m. Pentru a fi folosite nu este nevoie de nicio autorizatie. Aburul creeat nu este nociv pentru sanatate chiar si copii putandu-se afla in proximitatea acestuia.

Sonorizarea o vom adapta locatiei – Tot sunetul alcatuit din varful de gama de la Dynacord.In saptamana dinaintea evenimentului daca nu cunoastem locatia impreuna cu mirii sau cu reprezentantul acestora ne deplasam la locatie. Stabilim amplasarea formatiei-sonorizarii, a luminilor arhitecturale, culoarea acestora, precum si ultimile amanunte.

Caffe concert (instrumental) – live la inceputul evenimentului – Din momentul cand cca 70-80% dintre invitati s-au asezat la masa, pe toata durata servirii aperitivului, pana cand mirii deschid evenimentul cu dansul acestora, se va canta instrumental. Genurile muzicale le vom alege de comun acord cu mirii.

Muzica de masa instrumental – live pe timpul servirii felurilor de mancare. Genurile muzicale le vom alege de comun acord cu mirii.

Program virtuozitati instrumentisti – clapa, vioara, saxofon. Recomandam sa fie cantat in timpul servirii sarmalelor sau fripturii. Contine un colaj de melodii rusesti, grecesti, Rapsodia si Ciocarlia Romana. Il aveti reprezentat foarte bine in cadrul filmarilor de pe site.

3 instrumentisti: clapa, vioara, saxofon/clarinet – suflatorul vine cu ambele instrumente saxofon si clarinet. La muzica populara va folosi clarinetul, in rest saxofonul.

Dj profesionist – Acesta intrevine cand nu se canta live.Totodata regleaza sonorizarea cand se canta live, luminile etc. Genurile muzicale care se doresc a fi abordate de catre acesta in cadrul evenimentului, melodia de la valsul mirilor, anumite melodii stabilite de catre miri care nu vor sa lipseasca din cadrul evenimentului etc toate acestea vor fi discutate impreuna cu dj-ul, in saptamana dinaintea evenimentului.

Schela lumini – Pe aceasta sunt amplasate luminile, laserul, masina de baloane de sapun. O aveti reprezentata in filmari.

Consola mixaj – de pe aceasta dj-ul mixeaza melodiile.

Masina fum – este fumul acela asemanator cu cel din club, aceasta se foloseste la muzica usoara si in programele dj-ului.

Laser 3D – Spectacol cu proiectii geometrice in mediu de fum, ceata sau suspensie. Tehnologia avansata ne permite sa facem spectacol cu efect volumetric sincronizat cu muzica si efecte sonore. Crearea de show-uri se face cu software care combina proiectii video, pirotehnie si moving head-uri in timp real. Tehnologia si software-ul avansat pe care le avem la dispozitie ne permit de a crea proiectii grafice 2D sau 3D sincronizate cu muzica si efecte sonore.

Masina baloane sapun – Nu vom transforma evenimentul in petrecerea copiilor. O vom folosi cu ponderatie cand se canta live muzica usoara si in cadrul interventiei Dj-ului. Totodata vom comunica cu cei de la foto-video cand aceasta va fi folosita, iar pozele si filmarile efectuate printre acele balonase vor fi deosebite.

Panouri speciale DJ (pupitru) – Panourile albe luminate pe care le-ati vazut in filmari si care mascheaza toata aparatura.

2 x moving head chauvet – capetele miscatoare de pe schela de lumini care redau diferite forme luminoase in sala unde se desfasoara evenimentul. Ele pot fi folosite si ca reflectoare la dansul mirilor, punand in valoare mai bine gheata carbonica.

Fum greu cu gheata carbonica – La Dansul Mirilor si la prezentarea tortului. Foarte bine reprezentat in Filmari si in sectiunea foto. Intotdeauna ti-ai dorit ca atunci cand vei avea nunta, sa fie o nunta speciala, deosebita si sa ai o atmosfera ca in basme, unde primul vostru dans sa fie precum dansul pe nori, al unui print si al unei printese. Cu acest dans se deschide petrecerea, asa ca este un moment important al nuntii. Toti invitatii isi vor concentra atentia asupra ringului de dans, care va fi acoperit de un strat de fum greu ca niste norisori, si unde veti dansa primul dans in calitate de mire si mireasa. Acest moment al nuntii va fi filmat si fotografiat din toate unghiurile, asa ca veti avea placuta surpriza sa vedeti inregistrari video si fotografii rupte parca din cartile cu basme. Toate acestea sunt acum posibile utilizand efecte speciale cu gheata carbonica. Fumul greu nu se ridica pentru ca este mai greu decat aerul si ramane jos intre genunchi si glezne, nu miroase si nici nu pateaza. Foarte bine reprezentat in filmari si in sectiunea foto.

Lumini arhitecturale pentru decorarea salonului – in numeroase nuante de culori reci sau calde in functie de arhitectura locatiei fac ca ambientul sa devina unul elegant si sofisticat, pana in cele mai mici detalii, fara a fi opulent. Foarte bine reprezentate in filmari si in sectiunea foto.

Lumini de scena, lasere si masini de baloane – un ansamblu complet si definitor de jocuri de lumini dinamice pentru o petrecere desavarsita, care transforma locatia si evenimentul dvs intr-un moment unic. Foarte bine reprezentat in filmari si in sectiunea foto.

Gheata carbonica pentru pahare – o poti folosi in paharele de sampanie, la primirea invitatiilor si astfel vei transforma paharele lor in mici vulcani spumosi si cu adevarat “explozibili”.

Artificii pentru dansul mirilor – La Dansul Mirilor si la prezentarea tortului. Va punem la dispozitie artificii pentru dansul mirilor constand in 4 artificii de tip vulcani de interior (putand fi folosite chiar daca pe jos este mocheta), fara fum, fara miros, cu aprindere electrica prin sistem wireless, cu o inaltime de 2 m, timp de ardere 35-45 secunde ce sunt aprinse in timpul melodiei de la valsul mirilor si la prezentrea tortului prin intermediul unui sistem wireless actionat prin telecomanda. 

Familia și prietenii sărbătoresc alături de dumneavoastră dragostea și bucuria celei mai importante seri.
Pe lângă formatia de nunta perfecta este nevoie pe toată durata evenimentului și de Dj nunta profesionist pentru evenimente perfecte.Dj evenimente, fie ca vorbim despre dj nuntă sau dj botez precum și dj corporate party, acesta trebuie sa fie pe placul tuturor pana dimineața când invitații dansează uneori desculți pe melodiile preferate.
Începând cu o atmosfera calma și calda prin caffe concerte, dj ul trebuie incet,încet sa treacă prin mai toate genurile muzicale de a lungul serii. El știe sa îmbine perfect momentele live susținute de soliștii formației de nunta Bella Band cu un tango memorabil sau un reggaeton actual, tocmai pentru ca ringul de dans sa fie mereu plin de momente memorabile.
Dansul mirilor, momentul tortului , aruncarea buchetului, dansul tata – fiica sau mama – fiu ,toate sunt surprinse de el pana în cel mai mic detaliu!
Dj evenimente este o investiție sigura alături de formația de nunta – un duo imbatabil!
Nu vreți sa dansati 4 minute întregi din dansul mirilor? Nu I nimic! De aceea aveți nevoie de un dj evenimente! El poate sa modifice în timp real momentul de final al dansului dumneavoastră,comunicând în detaliu la începutul evenimentului!
Dj ul nu este limitat la un anumit număr de melodii ci el deține o arhiva impresionanta, de aceea poate schimba genul muzical de foarte multe ori în timpul evenimentului, tocmai pentru ca atmosfera pe ringul de dans sa fie desăvârșită!
#NuntaEsteUnSpectacol dacă are în componența și dj evenimente! Muzica ne unește oriunde am fi !
Formații nunta fără dj sau fără folclor sau fără Soliști ce canta întotdeauna live nu ar trebui sa existe !
Noi le avem pe toate !