solisti formatie nunta

Solisti Muzica Usoara (VIDEO)

Nu știu alții cum sunt, dar Formatia de Nunta Bella Music (BellaBand) este foarte bucuroasa când va prezintă în cadrul galeriei video filmulețe 100% reale atat vizual ( fără efecte sau filtre ) – exact luminile folosite în cadrul evenimentelor – cât și sunetul perfect real, exact asa cum îl percepe urechea invitaților atunci când dansează alături de noi, astfel suntem o formație de nunta din Bucuresti ce se respecta și ce va respecta întotdeauna.

Solisti Muzica Populara (VIDEO)

solisti formatie nunta

Band Nunta fara muzica populara live ( folclor autentic romanesc) nu exista sau sunt cazuri mult prea rare si acest lucru ne poziționează în Top 10 Formații Nunti din București și din țară. Muzica ușoară românească și internațională este prezenta pe tot parcursul vieții, încă de când ne naștem ascultam muzica – blues, rock n roll, latino, pop, mai lenta, mai ritmata, mereu ne înconjoară.

A fi o Formație de nunta veritabila trebuie sa abordezi toate aceste genuri și sa transmiți fiecărui invitat în parte o emoție pe care poate nu a mai simțit o demult, de bucurie, de fericire și de ce nu dorința nebuna de a dansa de placere alături de cei dragi.

Bella Music transmite emoție și creează spectacol oriunde merge și deși suntem o formație nunta Bucuresti în mare parte, ne deplasam în toate zonele României pentru a bucura sufletele mirilor si invitatilor de pretutindeni.

Fum Greu & Vulcani C02 & Artificii